Blogi

Uusi vuosi, uudet kujeet

Moikkismoi!

Vuosi 2016. Meille yrittäjille se tarkoittaa viimeistä vuotta Tiimiakatemialla, uusien haasteiden kokeilemista ja ammattitaidon kehittämistä. Laivurille se tarkoittaa sitä tuttua rentoa olohuonemeininkiä, uusia kasvoja ja maukasta pitsaa.

Anna lupasi kesän viimeisessä blogipostauksessa, että näemme vielä. Ja niin tosiaan näemmekin, ja paljon! Tänä vuonna Laivuriin saapuu entistä pienempi yrittäjäpoppoo, tukenaan aivan mahtava, entistä suurempi työntekijäjoukko. Viime kesiltä tutut Anna, Mila ja Teemu jatkavat yrittäjinä, keskittyen työnantajuuteen ja luoden työpaikkoja paikallisille nuorukaisille. Eihän myö malteta pysyä poissa Pielaveeltä.

Meidän kanssa jatkaa viime kesänä koviksi tyypeiksi todetut tytöt Emilia, Roosa ja Saara. Napattiin remmiin mukaan myös ihan uusia tyyppejä; Siiri, Arttu, Erkki ja Lauri! Nää kaverit hurmas meidät asenteellaan, just sillä ilosella ja reippaalla otteella, joka on teillekin Laivurista tuttu.

12540128_10206950918784690_534223521_n

Meille Laivurin kesän suunnitteleminen on pieni pilkahdus aurinkoa pimeään talveen. Muistellaan ilolla niitä rankkoja hetkiä keittiössä, hassuja asiakkaita ja kreisejä tapahtumia edelliskesiltä samalla, kun kelaillaan mitä uusia kujeita keksitään seuraavalle kesälle. Selvää on, että vuonna 2016 otamme ihan uudenlaisen haasteen, joudumme varmasti koville ja nauramme sitäkin enemmän.

Terkkuja lumisesta Jyväskylästä, mie ainakin kaipaan jo Pielaveen kessää!

– Mila #21

Mainokset

Viimeiseen korttiin

Heippa!

Laivurin ovet ovat tältä kesältä sulkeutuneet jo parisen viikkoa sitten. Me olemme palanneet Jyväskylään hieman väsyneinä, mutta onnellisina tästä kesästä! Olemme onneksi saaneet vähän lomailla, mutta nyt meillä on edessä paluu ”normaaliin” arkeen Tiimiakatemialla.

Syksyn tullen Teemu aikoo tehdä itselleen työn autojen parissa, sillä ne ovat hänen intohimonsa. Muutoin hän on mukana useassa pienessä projektissa. Mila jatkaa tiimimme markkinointipäällikkönä ja jatkaa Laivuristakin tuttua some-markkinointia. Milasta on tulossa aika kunkku siinä lajissa! Anna puolestaan jatkaa yhteistyötään Jypin kanssa SM-liigan alettua. Lisäksi Mila ja Anna alkavat työstää opinnäytetyötä yhdessä syksyn aikana, mistä toivomme teidän kuulevan vielä tulevaisuudessa lisää 😉

Alli, Tuomo ja Mikko ovat tämän syksyn liidaamassa Tiimiakatemian uudet tiimiyrittäjät alkuun. Muuten Alli jatkaa oman vaatemallistonsa työstämistä, Tuomo valmistelee omaa tulevaisuuttaan (pysykää kuulolla!) ja Mikolla riittää motivaatiota kehittää meidän omaa tiimiämme, Intoa!

Kesätyttömme Saara lähti opiskelemaan sairaanhoitajaksi Kuopioon, ja Emilia luokanopettajaksi Ouluun. Isot tsempit ja onnenpotkut tytöille! ❤

Vaikka me menemme täällä täydellä höyryllä eteenpäin, muistot Laivurista säilyvät mukanamme aina! Kiitos ihan jokaiselle joka oli osa meidän kesäämme Pielavedellä, me opimme teiltä paljon. Lupaan, että me näemme vielä! ❤

Haikein terkuin, Anna #15

IMG_5433

Kesäjamit 25.7.2015

Moi!

Sen suurempia tarinoimatta, kuvia Aikakoneen keikalta! Kiitos jokaiselle, joka panosti asuunsa ja saapui paikalle ysärilookissa. Emme tunteneet itsejämme ihan niin urpoiksi 😀

IMG_8722

DSC_8028

DSC_8049

DSC_8056

DSC_8067

DSC_8071

DSC_8080

DSC_8089

DSC_8090

DSC_8126

DSC_8136

DSC_8150

DSC_8176

DSC_8198

DSC_8203

DSC_8228

DSC_8232

DSC_8261

DSC_8268

DSC_8270

DSC_8301

Terkut, Mila #21

Mainokset

Laivuri looks – Löytötavara edition

 

 

Ihminen on erehtyväinen ja joskus myös unohtavainen. Niin on myös osa Laivurin asiakkaista ja muutama vaatekappale sekä asuste onkin unohtunut ruokailun tai juomailun yhteydessä satamaan. Kasattiin huippumuodin mukainen fashion-show, jossa malleina toimivat Laivurin oma henkilökunta, vaatetuksena unohtuneet löytötavarat.

Jos tunnistat vaatekappaleen omaksesi, niin tulehan noutamaan satamasta. Pidämme niitä jemmassa päättäjäispäivään asti.

blogi3Milalla päässään on trendikäs ruskea lätsä, joka sopii oivasti Suomen aurinkoiseen kesään estämään auringonpistoksen. Silmät on suojattuna lasten Babiators-laseilla, jotka ovat nyt kuuminta kuumaa maailman metropoleilla.

 
blogi2Saaralla ja Emilialla päässään löytyvät tyylikkäät lippikset, joiden värinä toimii aina varma valinta; musta. Saaran lippis on varustettu upeilla valkoisilla ompeleilla, Emilian lippalakki taas on hankittu muotiliike RTV:stä

 
blogiAllin lippalakin värivalinta on tuttu kuumilta savanneilta ja keulassa oleva, näyttävä kotkalogo kertoo itsenäisestä ja vahvasta persoonasta. Tekstiäkin löytyy, mutta ei oikein saatu selvää mitä siinä lukee. Mystisyys on kesän 2015 taattu hitti!

 

blogi 5Ei, tässä kuvassa ei ole pitkätukkainen Cheek, vaan Laivurin oma räppimuija Anna. Hiphop-henkisenä asusteena toimii isänmaallisesti sinivalkoinen lippis, tai käppi nuorisokielellä. Kauden trendiväriä sinistä löytyy sekä logosta että lipasta, ja lippiksen sisus piilottaa sisäänsä joustavan kuminauhan. Sopii siis päähän kuin päähän! Erittäin trendikästä!

 
blogi 4Tämä asukokonaisuus huokuu vahvaa 90-luvun henkeä. Mustan lippiksen malli on saanut innoituksensa perinteisestä armeijan mallista, joten mallia suosittelemme jämäkälle ja ankaralle miehelle tai naiselle. Aurinkolasit ovat mallia SAIRAAN NOPEET, ja se jos mikä on trendikästä nyt ja aina. Tällaiset lasit sopivat kaikille ihmistyypistä riippumatta.

 

Siinä siis Sataman muotishow, jos vielä mietit mikä on kuumin kesäasuste niin ylläolevista kuvista löydät vinkit siihen!

 

– Tuomo #99

Mainokset